Katon maalaus suojaa katon

Katon kallis uusiminen ei välttämättä vielä ole tarpeen, vaan katon maalaus saattaa olla täydellinen valinta. Katto altistuu auringon paahteelle, pakkaselle ja myrskylle ympärivuoden. Sääolot ovat vaihtelevat sekä lisäksi katolle kertyy likaa, joka kuormittaa ja kuluttaa kattoa. Vaikka pinta on haalistunut tai maali hilseilee on katon rakenne usein vielä täysin kunnossa ja tällöin katon maalaus on juuri oikea huoltotoimenpide.

Pyydä meiltä tarjous niin tulemme paikan päälle tekemään arvion ja tarjouksen katon maalauksesta tai pesusta. Toteutamme urakat aina sovitusti, parhaita tuotteita ja oikeaa tekniikkaa hyödyntäen alusta loppuun saakka.

Katon maalaus Forssan alueella

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi aloitamme aina ensin kuntokartoituksella paikan päällä. Pohjatyöt aloitetaan poistamalla katolta mahdollinen kasvusto ja tehdään tarvittaessa paikkaukset. Kulunut ja lohkeileva maali sekä ruoste poistetaan, jonka jälkeen teemme huolellisen pohjatyön ennen varsinaista katon maalausta.

Katon maalauksen jälkeen teemme muut mahdolliset katon huolto- ja korjaustyöt, kuten saumakset tai vaurioituneen vesikourun pinnoitukset. Teemme myös katon pesut Forssan seudulla.

Tilaa katon maalaus jo tänään »