Katon pesu ajankohtaista? Forssan seudulla ammattilainen käytössäsi!

Katon pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jolloin katolle kertyvä lika ja kasvusto kuormittaa kattoa mahdollisimman vähän. Katon pesu suojaa katteesi, säilyttää ilme kauniina ja lisäksi pidentää katon elinkaarta. Katon pesun yhteydessä mahdolliset sääolosuhteiden tuomat kuormitukset huomataan ajoissa ja pystytään huoltamaan samassa yhteydessä.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa katon pesun aina kunnollisella kalustolla, oikein valituilla aineilla ja varmoin ottein. Kattopesun avulla rakennuksen julkisivu saa nopeasti, helposti ja edullisesti uuden ilmeen.

Katon pesu on oikea vastaus lian, sammaleen ja muun kasvuston poistamiselle. Kattopesu on hyvä teettää ammattilaisella, joka on tottunut työskentelemään katolla, tietää mitä tekee ja millä aineilla.

Tilaa katon pesu meiltä heti! Tulemme aina paikan päälle Forssan alueella tekemään arvioinnin työstä ja katon kunnosta.

Katon pesu kaikille katteille

Huollamme ja teemme kattopesut kaikille katteille eli katon pesu hoituu kauttamme mineriittikattoon, peltikattoon ja tiilikattoon. Katon pesu tulee tehdä aina huolellisesti, jotta sen teho on paras mahdollinen. Kaikki kattomateriaalit vaativat omat aineet, käsittelyn ja mahdollisen suojauksen. Oikein ja toistuvasti toteutettuna katon pesu säilyttää katteen edustavana ja vähentää sen kuormitusta.

Tilaa meiltä ammattilaisen toteuttamat kattopesut Forssan seudulla. Toteutamme alueella katon pesut ja huollot taloyhtiöille, kotitalouksille ja yrityksille.

Katon pesu - tilaa tästä! »